nlc.hu
Sztárok
Veréb Tomi és Törőcsik Dani meccse a Sztárboxban

Sztárbox: akkorákat kapott Veréb Tomi, hogy inkább feladta

Technikai KO-val győzött Törőcsik Dani.

A Sztárbox 3. negyeddöntőjében a férfi középsúly kategóriájában Veréb Tomi és Törőcsik Dani lépett a ringbe. A felkészülést mindketten nagyon komolyan vették, azonban a tetoválóművész taktikus és kiszámított ütései váratlanul érték a színészt, aki a 3. menetre már teljesen elfogyott. Kétszer is rászámoltak Veréb Tomira, mivel akkorákat kapott a 8 évvel idősebb tetoválóművésztől. Végül feladta a 3. menet vége előtt 1 perccel.

Törőcsik Dani így technikai KO-val győzött, ő folytathatja a versenyt a Sztárboxban.

Az összecsapásuk végén Veréb Tomi bevallotta, hogy pár nappal a mérkőzés előtt eltörték az orrát az egyik edzésen, így törött orral állt ki. A meccsen pedig még Dani is megsorjázta, azaz kapott rendesen az orrára – árulta el a színész-énekes, de megnyugtatott mindenkit, hogy “most majd összerakják neki”.

“Nagyon kemény volt a Tomi, (…) egy-két ütése be is talált, és akkor azt mondtam: na, itt jobban oda kell figyelnem! Nagyon hálás vagyok, hogy így felkészült, mert én ilyen meccset szerettem volna vívni. Ennyi melót beletéve az elmúlt több mint 6 hónapban, egy ilyen meccset akartam vívni, nem pedig egy bemutató meccsnek is gyengét” – nyilatkozta a győztes mérkőzés után Törőcsik Dani.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top