nlc.hu
Sztárok
Ez határozta meg Pokorny Lia gyerekkorát

Ez határozta meg Pokorny Lia gyerekkorát

Az Adom a napom hétfői vendége Pokorny Lia, akiről olyan dolgokat is megtudhatunk, amiről eddig nem nagyon mesélt.

Ezen a héten is izgalmas vendégekkel várja a nézőket az Adom a napom. Hétfőn nem más, mint Pokorny Lia adta egy napját a stream nézőinek.

Ez határozta meg Pokorny Lia gyerekkorát

(Fotó: Forgách Bea)

“A gyerekkoromat majdnem minden helyszínén – mert nagyon sokat költöztem – valahogy így a természet közelében éltem, és nekünk az volt a természetesen, hogy Visegrádról, az általános iskolából a csapattal, az osztálytársaimmal, bevágjuk magunkat az erdőbe, és az volt a mulatság, hogy összehordjuk egy nagy gödörbe a faleveleket, és akkor avarfürdő” – mesélte Pokorny Lia, aki azt is elárulta, hogy gyerekkorában rengeteget költöztek, amit úgy fogott fel, hogy ez egy új lehetőség, és egyből nyitnia kell. Ez pedig nagyon meghatározó dolog volt az életében, ahogy a túrázás is, mert édesapja egy kis turista házat is üzemeltetett. Ma már egy túrázó közösség tagja is, amiről óriási szeretettel beszél.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a hétfői napját Pokorny Lia, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top