nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi és párja a DWTS-ban

Tóth Gabi: „Ez a legnagyobb igen, amit valaha adtam!”

Nem kellett hosszan mérlegelnie az énekesnőnek.

Az október 26-án induló Dancing with the Stars-ban Tóth Gabi a kedvesével, a táncművész Papp Máté Bencével lép parkettre. Az énekesnő bevallotta, felkészült a párjával folytatott tüzes vitákra.

Tóth Gabi és párja / táncpartnere, Papp Máté Bence - Fotó: Sajtószoba

Tóth Gabi és párja/táncpartnere, Papp Máté Bence – Fotó: Sajtószoba

Tóth Gabi nagyon örül annak, hogy táncolhat, sőt a szerelmével dolgozhat együtt – ezért is vállalta el a felkérést -, de megfordult a fejében, vajon mi lesz, ha valami nem sikerül és mégis össze lesznek zárva. Erről is beszélt a TV2Play-en közzétette bemutatkozó videójában.

“A Dancing with the Starsra, a felkérésre nemet mondani?! Ez egyértelmű igen! Ez a legnagyobb igen, amit valaha adtam! Imádok táncolni. Az életem egy nagy része a tánc. Én eredetileg táncosnak készültem, aztán az életem, bizonyos egészségügyi okok, úgy alakították, hogy az éneklésre került a fókusz. Nálunk le volt osztva, hogy a tesóm az énekes, a Gabi a táncos. Nekem valahogy a színpadi tevékenységemben a tánc egy nagyon fontos kifejező rész” – árulta el Tóth Gabi.

“Amikor megtudtam, hogy a szerelmemmel szerepelhetek ebben a műsorban és ő lesz a párom, akkor két dolog jutott az eszembe. Úristen, de jó, hogy egy összeszokott pár vagyunk, és azért nyilván úgy könnyebb fejlődni, úgy kifejezni akár egy történetet, ha valakit ismersz. Aztán meg eszembe jutott az is, hogy ha valami nem sikerül negyedjére, ötödjére, és össze leszünk zárva, akkor azért biztos, hogy lesznek tüzesebb megszólalásaink, mert azért mindketten nagyon vehemensek vagyunk, de fantasztikus jól tudunk csapatban működni” – mondta el az énekesnő.

Bevallotta, az célja a műsorral, hogy minél több olyan történetet táncolhasson el a párjával, amit nem mondhattak el: “Vannak olyan titkos történeteink, amit még soha nem meséltünk el a Mátéval, akár a közös dolgainkat tekintve, akár a régi életemből, amikor még nem éreztem annyira jól magam a bőrömben. (…) Ha minél tovább menetelhetünk, annál több titkot tudunk elárulni a táncon keresztül. (…) Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nagy támadásoknak voltunk kitéve, főleg a kapcsolatunk elején a Mátéval. Tudjuk, mit gondoltak rólunk, miket terjesztettek rólunk, vagy mit hittek. De mi abszolút pozitívan állunk ehhez. Egy lehetőséget látunk a Dancingben, hogy megismerjenek minket az emberek, és hiszek az emberek jóságában, és hiszek az embereknek abban a tulajdonságában, hogy szeretik a jó produkciókat, és én úgy érzem, hogy mi jó produkciókat fogunk majd “letenni” a színpadra”.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top