nlc.hu
Sztárok
Erős Antónia elárulta, miért edz a garázsában

Erős Antónia elárulta, miért edz a garázsában

Erős Antónia adta a napját az Adom a napom legújabb részében.

Erős Antónia adta a napját Geszti Péternek. A híradós elárulta, hogy a mindennapjai része az edzés, amit heti 2-4 alkalommal végez. A stábnak pedig azt is elmondta, miért a garázsában edz, miért nem jár edzőterembe.

Erős Antónia elárulta, miért edz a garázsában

(RTL / Sajtóklub – Sárosi Zoltán)

“Hát azért, mert amikor bejött a COVID, akkor abbahagytam az edzőterembe járást, mert egyrészt be is zárt egy időre, másrészt úgy éreztem, hogy zárt térbe nem biztos, hogy vissza kellene menni, amikor még állandóan, mindenki beteg volt. Plusz a gyerekeknek bejött az online oktatás, ezért a nappaliban ott ültek, mondjuk ahol tudtam volna valamit is tornázni. Aztán a kutya kezdett rám ugrálni, és akkor én úgy döntöttem, hogy én akkor levonulok a garázsba, ahol egyébként télen is elfogadható hőmérséklet van, nyáron sincs meleg, és itt ragadtam” – mondta Erős Antónia, aki heti háromszor igyekszik edzeni.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a szerdai napját Erős Antónia, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top