nlc.hu
Sztárok
Megasztár: Többen beszóltak Rúzsa Magdinak

Megasztár: Többen beszóltak Rúzsa Magdinak, ifj. Schobert Norbi miatt

Sokak szerint kemény kritikát fogalmazott meg ifj. Schobert Norbival szemben.

“Bajban vagyok. Tényleg bajban vagyok, mert én az előadás közben a testbeszédet figyelmet. És olyankor mindig elkezdek vívódni, amikor valakinek sokkal nagyobb, és sokkal több minden van a hátizsákjában, mint amit elmond. És elég ahhoz egy állandó ökölbeszorított kéz, hogy ezt valaki észrevegyen, aki akar látni téged. Nem tudom azt mondnai, hogy ez egészében jó volt. Azt tudom mondani, hogy voltak érdekes pillanatok. Szóval nem egyszerű a döntés… Valahol én most téged rettentően féltelek is!” – mondta Magdi, aki a harmadik évad Megasztár nyerte meg. 

Caramel viszont úgy vélte, hogy ifj. Schobert Norbi az egész országot meglepte.  A Megasztár Facebook oldalát pedig elárasztották a pozitív kritikák. “Szimpatikus, nincs elszállva magától, szerény, higgadtan és intelligensen beszél. Sokan nem kedvelik a szüleit, de miért ezen a fiún verik le, aki most keresi a helyét, próbálgatja a szárnyait”- írta az egyik kommentelő. “Jó vagy Norbi! Így tovább! Keresd is és találd meg önmagad! Sok sikert!”– véleményezte a produkciót egy másik.

Ám sokan nem Norbi produkcióját, hanem Rúzsa Magdi véleményét kritizálták.

“Szép hangja van Norbinak, Rúzsa Magdi ne beszéljen badarságokat, majd Norbi megvédi magát, ha szükséges…”

“Igen jó volt! Magdi már elfelejtette, amikor ő jelentkezett!”

“Magdi ne azzal foglalkozzon, hogy kik a szülei. Vannak szülei, majd azok féltik. A zsűri értékelje az előadásokat. Örülök, hogy továbbengedték.”

Az önkéntes honvéd ifj. Schobert, egyébként továbbjutott, így a Megasztár nézői újra találkozhatnak majd vele. 

ifj. Schobert Norbi

ifj. Schobert Norbi a Megasztárban (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top