nlc.hu
Sztárok
Shane Tusuptól zengett a folyosó a Sztárboxos veresége után

Shane Tusuptól zengett a folyosó a Sztárboxos veresége után

Úgy tudni Tusup nehezen tudta elfogadni, hogy nem ő nyerte meg a mérkőzést Torghelle Sándor ellen.

A Sztárbox legutóbbi adásában Földes Eszter és Lola mellett Czutor Zoltán és Mészáros András, illetve Torghelle Sándor és Shane Tusup küzdöttek meg egymással a ringben. Bár nem túlzás azt állítani, hogy egy ország várta Shane Tusup és Torghelle Sándor összecsapását, a meccs azonban hamar véget ért, miután az egykori focista akkora ütéseket mért az úszóedzőre, hogy a bíró leléptette – így technikai KO-val Torghelle nyerte a mérkőzést.

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Tusup bár megvárta, míg kihirdetik a győztest, de rögtön elviharzott a stábjával együtt, később állítólag nyilatkozni sem akart – tudtuk eddig. Most azonban újabb részletek derültek ki arról, hogy hogyan is reagált a vereségre. 

A Blikk információi szerint tőle zengett az egész folyosó, ahogy ki akarta adni a dühét, majd csalódottan próbálta feldolgozni a vereséget. Tusup az újságírók kérdéseire sem válaszolt, mint mondta, előbb le kell nyugodnia.

Egy közleményben reagált

Végül a Tusup egy közleményben fogalmazta meg gondolatait

„A gondolataim között sem szerepelt, hogy két sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe. Azt gondolom, hogy a sportban arra nem illik büszkének lenni, ha valaki folyamatosan kapja a piros lapokat, hiszen ez komoly jelentéssel bír. Én a felkészülésem alatt csak a saját dolgomra koncentráltam és a fejemben nem volt más opció, kizárólag a fair-play, mint mindig. A mérkőzés befejezése a bíró döntése volt, amelyet elfogadtam és az ellenfelemmel történő sportszerű kézfogás után hagytam el a ringet. Természetesen egy ilyen típusú mérkőzés után át kellett gondolnom, hogyan is tudnék nyilatkozni a ringben történtekről. A félreértések elkerülése végett, a sajtótájékoztatón elhangzottak visszhangjára a következőkkel szeretnék reagálni: a Sándorral való korábbi ismeretségünk révén nem gondoltam volna, hogy a poént többek komolyan veszik”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top