nlc.hu
Sztárok
Megmutatta, így is lehet: farmerban, két gyermeke altatása közben edzett Kulcsár Edina

Megmutatta, így is lehet: farmerban, két gyermeke altatása közben edzett Kulcsár Edina

Nem keresi a kifogásokat a volt szépségkirálynő, az utóbbi időszakban pedig már annyit fogyott kitartásának köszönhetően, hogy farmert is húzott!

Kulcsár Edina immáron négygyermekes édesanya, amit elmondása szerint rendkívül élvez még akkor is, ha akadnak nehézségek népes családja igazgatása közben. 

Fotó: Birtron Szabolcs

Fotó: Birtron Szabolcs

Azonban úgy tűnik, Edina nem enged a negatív gondolatoknak és igyekszik minden pillanatból kihozni a legtöbbet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legfrissebb Instagram-bejegyzése, ahol két gyermeke – az augusztus 8-án született Dion és a tavaly májusban napvilágot látott Amara – altatása közben láthatjuk az édesanyát. Edina azonban nem csak egyszerűen tologatja két G.w.M-től született gyermekét a babakocsijaikkal, hanem közben kitöréseket is végez.

„Szerintem 2 féle ember létezik. Aki a kifogásokat keresi és aki mindent képes megoldani. Én mindig is nagyon törekedtem arra, hogy az utóbbi csoportot erősítem. Lehet, hogy nem edzős ruhában vagyok, hiszen nem is edzeni indultam, csak egy ,,hogy altatok egyszerre 2 gyereket a levegőn” típusú videót szerettem volna készíteni, de aztán ihletet kaptam. És a farmerra is büszke vagyok, mert hosszú idő után most van rajtam először és nagyon remélem, hogy hamarosan kisebb méretre válthatok.” – írta bejegyzésében az édesanya, akinek videóját ide kattintva lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top