nlc.hu
Sztárok
Nyolc év után először ivott újra alkoholt Till Attila

Nyolc év után először ivott újra alkoholt Till Attila

Függősége leküzdése után hosszú évekig nem engedte meg magának, hogy alkoholt igyon, az Ázsia Expressz legújabb évadában azonban mégis kivételt tett.

Till Attila már többször is beszélt részletesebben a nagyközönségnek az alkohollal való küzdelméről, legutoljára pedig az Adom a napom műsorában, illetve az Ázsia Expressz műsorában – ahol Stohl Andrással menetel előre – említette meg korábbi függőségét.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Tilla szerint ő sosem tartozott azok közé az alkoholisták közé, akik nem tudtak az ital nélkül működni. Ennek ellenére azonban mind a mai napig el tud mélázni azon, hogy mi van, ha mégis nagy ivónak számított. Az ital ugyanis úgy hatott rá, mint valami varázsszer. Végül azonban rájött, hogy teljesen mindegy, hogy milyen ivónak gondolta magát, ugyanis a lényeg azon volt, ahogy szembenézett önmagával és ahogy azok után cselekedett. 

„Az enyém egy olyanfajta probléma volt az alkohollal, aminek szintén a végén be kellett vallani, hogy én egy alkoholista vagyok. Ezt nagyon nehéz kimondani, nem olyan könnyű vele szembesülni. Ha buliztam, nem tudtam abbahagyni, és személyiségváltozáson is átmentem. Sok problémám volt ezzel az életben, sok-sok balhé, sok-sok bonyodalom, sok-sok családi feszültség, rengeteg lelkiismeret-furdalás.” – írta le a műsorvezető vallomását a Blikk, majd tovább idézték:

Én ezt az egészet abbahagytam, mert úgy éreztem, nem tudok így élni, az én életemben az a megoldás, ha szakítok ezzel az egésszel. Ha függő vagy és a függőségedet odébb rakod, tudni kell, hogy az mindig ott van, bármikor visszajöhet. Ez egy életre szóló küzdelem.

Nyolc év után emelte fel újra a poharat

Bár a műsorvezető úgy látja, hogy jobb számára, ha egy csepp alkoholt sem iszik, mégis kivételt tett az Ázsia Expressz kalandjában, ahol az egyik feladatban el kellett fogyasztania egy kis kupica helyi alkoholt. 

Végrehajtottam ezt a szertartást és arra gondoltam, hogy azért nyolc év után legyek már olyan állapotban, hogy nehogy már egy korty alkohol visszabillentsen. Megmondom őszintén, én úgy is tekintem, hogy nem szegtem meg.

„(…) Nem tudott bejönni a szörnyeteg. Úgyhogy ez nagyon érdekes pillanat volt, nem gondoltam volna, hogy itt, ezen a helyen kell ezzel szembesülnöm, de semmi az égadta világon nem történt” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top