nlc.hu
Sztárok
Harry herceg kész édesanyja nyomdokaiba lépni

Harry herceg kész édesanyja nyomdokaiba lépni

Egy fontos kezdeményezésben vesz részt Diana hercegné második gyermeke, aki feladatának érzi, hogy befejezze édesanyja törekvéseit.

Nem hiába tartják úgy sokan, hogy Harry herceg hasonlít leginkább édesanyjára, Diana hercegnőre. A herceg ugyanis számos olyan kezdeményezésben vesz részt, amelyben édesanyja is tevékenykedett, emellett a hétköznapi életre való törekvést is épp oly fontosnak tartja, mint ahogyan azt tartotta tragikus sorsú édesanyja is.

Harry herceg integet, amikor az Invictus Games 10. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségre érkezik a Szent Pál-székesegyházba London központjában 2024. május 8-án

(Fotó: JUSTIN TALLIS / AFP)

Diana nem véletlen lopta be magát az emberek szívébe, ugyanis rengeteg olyan kezdeményezés mellett állt ki, amelyekkel akkoriban még nem sokat törődtek. Hatalmas port kavart a 90-es években, amikor kezet fogott egy AIDS-beteggel, ahogy azon is többen felhördültek, amikor egy aknáktól éppen megtisztított területen sétált át Angolában. 

A jótékonykodás fiától sem áll távol, aki a hétvégén New Yorkban vett részt a Halo Trust taposóaknák elleni rendezvényén, amelyen beszédet is mondott – adta hírül az Index.

Édesanyám hagyatékának megőrzése olyan felelősség, amelyet hihetetlenül komolyan veszek. Azt hiszem, mindannyian tudjuk, mennyire szeretné, ha befejeznénk ezt a munkát. Mindannyian azért vagyunk itt, mert igazán hiszünk és egy aknamentes világért küzdünk

– mondta.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top