nlc.hu
Sztárok
Az Árulók: ketten is távoztak a kastélyból

Az Árulók: ketten is távoztak a kastélyból

Már négy játékosnak kellett elhagynia műsort, pedig mind ártatlanok voltak.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legújabb részében ketten is távoztak a kastélyból. A gyilkosok közül még mindenki ott ólálkodik az ártatlanok között, és egyelőre sikerre viszik tervüket – írja a Blikk.

Az Árulók: ketten is távoztak a kastélyból

(Fotó: Sajtóklub)

A játékosokhoz Sváby András csatlakozott, az epizód során pedig Árpa Attila kiválasztotta a négy Árulót, aki ezúttal Erős Antónia, Dér Heni, Lakatos László és Hevér Gábor lett.

Sváby András azonban veszélybe került az esti kerekasztal-ceremónián, ahol közte és Hermányi Mariann között dőlt el, ki lesz a száműzött, végül Sváby mellett döntöttek a játékosok, így ő már a negyedik, aki ártatlanként hagyta el a kastélyt. A gyilkosok előtte Vadon Janival végeztek – írja a 24.hu.

Dér Heni, Erős Antónia, Lakatos László és Hevér Gábor az éjjeli Konklávén gyűltek össze, hogy megbeszéljék, hogyan folytassák a stratégiájukat. Ekkor a semmiből megjelent Árpa Attila, a játékmester, hogy közölje, éjszaka nem hal meg senki, ellenben egy csillogó almát kaptak, amivel meg kell mérgezniük valakit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top