nlc.hu
Sztárok
Baleset érte Horváth Évát

Baleset érte Horváth Évát: „kórház lett a vége”

Horváth Éva fotót is posztolt arról, mi történt vele.

Horváth Éva közösségi oldalán osztotta meg, hogy baleset érte, ami miatt kórházba kellett vinni. A műsorvezetőnek a bokája sérült.

“Szerintem tök jól sikerült beugrani a medencèbe” – írta a fotóhoz. 

Az egykori szépségkirálynőre rájár a rúd, hiszen nemrég Lyme-kórral diagnosztizálták, ami miatt egy hosszas gyógyszeres kezelésen kellett átesnie.

Baleset érte Horváth Évát: „kórház lett a vége"

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Nekem, aki sosem szedtem még antibiotikumot, és nagyon ellene vagyok, most mindennap erős gyógyszereket kell szednem. Sokan nem is észlelik magukon a betegség tüneteit, én azért tartok kicsit a szövődményektől, mert ezek sajnos az antibiotikum-kúra után is előjöhetnek” – mondta korábban Horváth Éva, akinek mostanában alakján is ércelődnek a kommentelők, de Éva elég jól veszi a kéretlen beszólásokat.

“Némelyik akár kimeríthetné az online bántalmazás fogalmát, mégis továbbgörgetek….Én is látom, hogy nem ez életem formája. Alig várom, hogy ismét mozoghassak, sportoljak. Lelkileg is megviselt, hogy szünetet kellett tartanom” – reagálta le a rosszindulatú kommentelők beszólásait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top