nlc.hu
Sztárok
Ázsia Expressz: Stohl András óriásit villantott

Ázsia Expressz: Stohl András óriásit villantott

Stohl András semmit sem hagyott a képzelőerőre.

A szerdai futam az Ázsia Expresszben egy szépségversennyel indult, a férfi játékosokat mindössze egy hosszabb, ágyékkötőszerű ruhadarab takarta. A zsűrit Ördög Nóra, a védett pár, Sáfrány Emese és Béres Anett, illetve két helyi szépségversenygyőztes alkotta.

Stohl András mindent bevetett: amikor bevonult a zsűri elé, közölte, hogy melege lett, és a szellőztetés mellett tette le a voksát. Ördög Nóra és Sáfrány Emeséék már sírtak a nevetéstől, a helyiek döbbenten nézték a színész villantását.

Ázsia Expressz: Stohl András óriásit villantott

(Fotó: TV2)

“Fú, nekem egy kicsit melegem van…” – mondta Stohl András, majd legyezni kezdte magát, ezzel megmutatva a férfiasságát. „Ezt nem bírom!” – sikított fel Anett, de Ördög Nóra is sokkot kapott. 

A jelenetet is megnézhetitek:

Stohl András nem mindig ennyire vidám, egy korábbi feladatnál például dührohamot kapott.

“Miért nem hosszabb a kezem? Az ujjaim miért nem hosszabbak?” – kiabálta Stohl András leginkább magának, de Krausz Gábor is annyira ideges lett a feladattól, hogy a kezében található műanyagot olyan messzire rúgta, amennyire csak bírta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top