nlc.hu
Sztárok
Nővére állapotáról beszélt Katalin hercegné öccse

„Időbe telik” – nővére állapotáról beszélt Katalin hercegné öccse

James Middleton a megjelent könyve kapcsán nyilatkozott; többek között a nővére állapotáról is.

Több interjú is készült a napokban James Middletonnal, Katalin hercegné öccsével, akit az új könyve kapcsán kérdeztek az újságírók. Többek között az NBC is, akiknek nyilatkozva Middleton nővére egészségéről is megosztott pár gondolatot.

„Nem az én dolgom, hogy megosszak bármit is a nevében” – mondta James Middleton, majd hozzátette, nővére megkapja a megfelelő támogatást, amire most szüksége van. „Mint minden más, ez is időbe telik” – mondta, majd még annyit hozzá tett szűkszavúan, hogy Katalin hercegné „jól van”.

A wales-i hercegné márciusban, nem sokkal III. Károly király után jelentette be, hogy rákkal diagnosztizálták. Katalin az üzenetben őszintén beszélt arról, hogy kemoterápiát kap, és hogy a betegség miatt egy időre visszavonul a hivatalos teendőitől; ettől függetlenül kétszer így is megjelent a nyilvánosság előtt.

James Middleton új könyve kapcsán adott jó pár interjút.

James Middleton új könyve kapcsán adott jó pár interjút. (Fotó: GettyImages)

Szeptember elején aztán a hercegné megható videóüzenettel jelentette be azt is, hogy befejeződött a kemoterápiás kezelése, és hogy „orvosai rákmentessé” nyilvánították.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top