nlc.hu
Sztárok
Pattanásig feszültek az idegek: Mikes Anna rákiáltott Krausz Gáborra

Pattanásig feszültek az idegek: Mikes Anna rákiáltott Krausz Gáborra

A hajsza mindegyik párost nagyon megviselte - derült ki a csatorna előzeteséből.

Rengeteg izgalommal kecsegtet a nézők számára az Ázsia Expressz ötödik évada. A műsorban volt már példa heves vitákra, nagy röhögésekre és szorult helyzetekre is egyaránt. Nem kevés körömrágós pillanatot fog tartogatni a pénteki adás sem, amelyben Krausz Gábor és Mikes Anna, L.L. Junior és Dárdai Blanka, valamint Stohl András és Tilla küzdenek meg a játékban maradásért.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A feszült helyzet minden kétséget kizáróan megviseli a játékosokat, ez pedig a csatorna promóciós videójából is kiderül. Juniorék ezúttal is durván egymásnak ugranak, a rapper egy ponton „borzalmasan hisztis p…”-nak nevezi a fiatal énekesnőt, aki ezután elsírja magát.

Sajnos Mikes Anna és Krausz Gábor párosa sem viselte könnyen a feladatokat, itt a táncosnő pirított rá egy idő után sztárséfre, aki bár csak kedves szavakkal próbálta motiválni kedvesét, hogy menjen magabiztosan előre az egyensúlyozás közben, pont az ellenkezőjét érte el vele, ugyanis csak elvette a figyelmét a koncentrációról. 

“Ne fogd meg, ne fogd meg, menjél! Itt vagyunk a végén, két lépés van hátra.” – mondta Gábor.

“Ne dumálj!” – pirított rá Anna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top