nlc.hu
Sztárok
„A 32 év sok!” – Máté gazda idősnek találta a harminc pluszos nőt

„A 32 év sok!” – Máté gazda idősnek találta a harminc pluszos nőt

A Házasodna a gazda legújabb epizódjában Máté gazdán volt a sor, hogy megismerje a kegyeiért küzdő hölgyeket. Meglepetésből pedig nem volt hiány!

A nézők nagy örömére dübörög a Házasodna a gazda legújabb évada, a csütörtöki adásban pedig Máté gazda ismerhette meg a hölgyeket, akik a szívéért harcolnak. A lányok korát hallva azonban volt némi aggálya a 23 éves férfinak. 

Fotó: RTL

Fotó: RTL

Máté gazda kissé pánikba esett, amikor megtudta, milyen idősek a hölgyek, akik őt akarják meghódítani. Ugyan volt már idősebb barátnője is, mégis, amikor Bettiről kiderült, hogy 32 éves, Máté ezt mondta:

„Amikor elmondta, hogy 32 éves, kicsit visszahúzódtam, hogy azt mondjam, mert az előző barátnőm is idősebb volt öt évvel, ő még idősebb. Nem tudom, ebből kisül-e jó. Nekem ez a 32 év sok”

– fogalmazott a gazda, akinek pánikba esését a Blikk szúrta ki.

Bár Máté elgondolkodott azon, hogy alakulhat-e ki köztük így szerelem, Bettit nem zavarja a nagy korkülönbség az ő javára. A nő ugyanis úgy gondolja, a kor csupán egy szám, és nincs semmiféle jelentősége annak, hogy majdnem 10 évvel idősebb a gazdánál. Hasonlóan vélekedik erről a 28 éves másik jelölt is, akinek korán már kevésbé akadt fenn a gazda, sőt, kijelentette: 

„Én mindig az idősebb lányokat szerettem”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top