nlc.hu
Sztárok
Pataki Ádám: „Nem vagyunk álszentek, vannak szép dolgok és olykor hangos viták”

Pataki Ádám: „Nem vagyunk álszentek, vannak szép dolgok és olykor hangos viták”

A cukrászmester nem tagadja, az ő házasságukban is akadnak nézeteltérések, de a lényeg, hogy mindig el tudják azokat simítani.

Házasságába is bepillantást enged Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik boldogsága évek óta töretlen. A házaspár a legtöbb témában egy húron pendül, amelynek a rádióhallgatók is újra fültanúi lehetnek minden hónap utolsó hétfőjén a Sláger FM-en.

Pataki Ádám: „Nem vagyunk álszentek, vannak szép dolgok és olykor hangos viták”„Semmi sem változott, ugyanolyanok vagyunk, minden megy tovább ugyanúgy, ahogy eddig. Ugyanolyan őszintén – szerkesztett formában – de kendőzetlenül beszélünk majd mindenről” – árulta el Liptai Claudia, aki férjével közösen vezeti az ÉdesKettest.

A páros ugyanakkor nem titkolja, hogy a házasság – így az övék sem – mentes vitáktól, nézeteltérésektől.

Pont tegnap történt, hogy már parázs hangulatra értem haza. Aztán valamit csináltam otthon, ami még jobban begyújtotta az egészet. Nem vagyunk álszentek, vannak szép dolgok, de olykor hangos viták is. Ezeket tudni kell kezelni, ahogy azt is fel kell ismernie az embernek, hogy melyek azok a helyzetek, amikor jobb csöndben maradni

– tette hozzá Pataki Ádám, aki számtalan közös elfoglaltságuk közül az utazásokat szereti leginkább.

„Minden utazásunk maradandó élmény, jó utazók vagyunk és nagyon jók vagyunk benne együtt. Az első napot túl kell élni velem, mert akkor még izgulok, hogy minden rendben legyen, de ez másnapra elszáll. Sokat változtam ezen a téren is, igyekszem könnyedén venni” – tette hozzá a Sláger Reggelben Liptai Claudia. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top