nlc.hu
Család
Nem fürdött a férje, elvált

40 napig bírta a házasságot a nő, akinek a férje nem fürdött

Egy indiai nő 40 nap után inkább úgy döntött, elválik férjétől, aki havonta csak pár alkalommal fürdött.

A névtelen nő az indiai Uttar Pradesh állambeli Agrából a helyi családi tanácsadó központhoz fordult, hogy férje rossz személyi higiéniájára panaszkodjon, és azt állította, hogy a férfi ritkán fürdik, piszkos ruhát visel, és a szája is büdös. Alig tudott megmaradni a férfi közelében, nemhogy szexelni vele.

piros fürdőruhás férfi

A Gangesz vize sem megoldás mindenre. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Ennek eredményeként a nő mindössze 40 nap házasság után kérte a válást. Amikor a tanácsadó központban rákérdeztek, a férj, Rajash elismerte, hogy havonta csak egyszer vagy kétszer fürdik, de hetente egyszer a Gangesz szentelt vizével meglocsolja a testét.

Az agrai családi központ egyik tanácsadója azt mondta újságíróknak, hogy a fiatal pár néhány héttel az esküvő után heves vitákba kezdett a férj higiéniájáról. Végül a feleség elhagyta a házastársi otthont, és visszament a családjához. Röviddel ezután a családja a hozomány visszaigénylése miatt panaszt nyújtott be a helyi rendőrségen, és azt kérték, induljon meg a válás.

A kétségbeesett feleség azt mondta, hogy Rajash hatszor fürdött az elmúlt 40 napban, valamivel többet, mint általában, de csak azért, mert a nő ragaszkodott hozzá. A férj a válásra vonatkozó döntéséről értesülve megígérte, hogy javít a higiéniáján, sőt, napi rendszerességgel fürdik is, de a nő családja azt mondta, hogy az asszony már nem hajlandó kibékülni vele – írja az Oddity Central.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top