nlc.hu
Család
Gyermekvasút menetrendje

Így változik a Gyermekvasút menetrendje

Pályakarbantartás miatt munkanapokon korlátozások lépnek életbe októbertől a Gyermekvasút közlekedésében - közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap.

Remek családi program a Gyermekvasúttal menni, ám a menetrendben most változás várható. A Mávinform tájékoztatása szerint október 1-jétől várhatóan november elejéig a vonatok munkanapokon csak a vonal egy részén járnak.

Nosztalgiavonat

A Gyermekvasúton közlekedő gőzmozdony vontatta nosztalgiavonat Hárshegy és Szépjuhászné állomások között 2024. január 20-án. (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Hétvégenként azonban – tekintettel az őszi jelentős kirándulóforgalomra – a teljes vonalon, korlátozás nélkül közlekednek majd a szerelvények.

Hétfőnként – az ilyenkor megszokott rend szerint – nem közlekednek a vonatok. Utazás előtt célszerű tájékozódni az adott napi menetrendről a Gyermekvasút honlapján vagy Facebook-oldalán – írták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top