nlc.hu
Sztárok
Baseball ütővel a Megasztár-válogatóban

Baseball ütővel ment a Megasztár-válogatóra az egyik versenyző – videó

Még a produkciója előtt megmutatta a zsűrinek, a miheztartás végett.

A Megasztár egyik versenyzője először megpróbálta lekenyerezni a zsűrit a Válogatón, majd a biztonság kedvéért egy baseball ütőt is elővett – derült ki az előzetesből.

Az idős férfi elárulta, hogy a karaokés ismerősei azt tanácsolták neki, kenyerezze le a zsűrit, mert utána már sínen lesz. A versenyző – szó szerint – megfogadni a tippet: elővett egy kiló kenyeret a táskájából, majd letette a zsűriasztalra, egyenesen Rúzsa Magdi elé. “Kenyeret adni a világon a legszebb dolog, köszönjük szépen!” – reagált erre az énekesnő.

Zsűritársa, Marics Peti rákérdezett: “Friss a cipó?”, mire Rúzsa Magdi megszagolta és ezt mondta: “Már utazott egy kicsit”.

Ám ekkor még mindig nem kezdett bele a produkciójába a Megasztár-jelölt: egy baseball ütőt is elővett a táskájából, amit a következőkkel indokolt: “És minden eshetőségre, ha negatív vélemény következne. Ezt iderakom miheztartás végett, hogy a végén majd hogyan beszélgetünk..”.  Majd maga mellé tette a színpadon.

A lekenyerező-fenyegetőző versenyzőről Molnár Ferenc “Caramel” viccesen  megjegyezte: “Milyen szimpatikus, nem?”

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top