nlc.hu
Trend
Maggie Smith utolsó fotózása

Maggie Smith élete utolsó fotózásán is lenyűgöző volt

A patinás spanyol luxusdivatház, a Loewe felkérésére állt utoljára profi fotós kamerája elé a brit színészlegenda.

Pénteken érkezett a gyászhír: 89 évesen elhunyt Maggie Smith, kétszeres Oscar-díjas brit színésznő, aki pályafutása során olyan filmekben nyújtott felejthetetlen alakításokat, mint a Brodie kisasszony virágzása, a Kaliforniai lakosztály, a Meghívás egy gyilkos vacsorára, az Apáca show, az Elvált nők klubja, Az eltakarítónő, a Nanny McPhee és a nagy bumm, vagy a Keleti nyugalom – Marigold Hotel, a fiatalabb korosztály szemében pedig a Harry Potter-filmek Minerva McGalagony professzoraként vált ikonná. 

A világsztár az elmúlt hónapokban már nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Fotózást – ma már tudjuk – utoljára tavaly ősszel vállalt, a patinás Loewe luxusmárka kampányának arcaként. A képeken a színésznő lenyűgöző kisugárzással, vérbeli dívaként pózolt a divatház kreációiban. 

Maggie Smith a Loewe kampányfotóin 2023 őszén (Fotók: Loewe/Juergen Teller)

Maggie Smith a Loewe kampányfotóin 2023 őszén (Fotók: Loewe/Juergen Teller)

A felvételeket a világhírű divatfotós, Juergen Teller készítette és a Vogue magazin 2023 októberi számában jelentek meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top