nlc.hu
Család
15 éves lány mentette meg Sallai Nórát pénteki brutális autóbalesete után

15 éves lány mentette meg Sallai Nórát pénteki brutális autóbalesete után

Újabb részletek derültek ki a pénteken sokkoló autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra színésznő és ötéves kisfia balesetéről.

Egy 15 éves lány mentette meg a brutális pénteki autóbalesetben megsérült édesanyát, akit 5 éves kisfiával együtt azóta is válságos állapotban ápolnak a kórházban. Egy BMW csapódott az autójukba akkora erővel, hogy a kocsijuk felborult. A nőről azóta kiderült, hogy a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik szereplője. 

Fotó: TV2 - Tények riport

Fotó: TV2 – Tények riport

A Tények riportja szerint a 15 éves megmentő tanúja volt a hatalmas karambolnak, a fiatal lány személyesen beszélt a csatornának a sokkoló esetről.

„Először a kisfiút néztem meg, aki fejjel lefelé lógott az autóban. A kisfiúnak akkor szerintem már nem volt pulzusa.” – osztotta meg a borzasztó baleset részleteit a helyi lány, aki a baleset idején éppen barátaival beszélgetett a közeli játszótéren, így volt tanúja az esetnek. 

A nőnek láttam, hogy ömlik a fejéből a vér, akkor mondta a diszpécser, hogy valamivel be kellene kötnünk a fejét és nálam pont volt fásli, szóval a fáslit rányomtuk a fejére. Négy férfi pedig letépte a kocsinak az ajtaját.

Mindezek után a Sallai Nórát egy kocsifeljáróra fektették a középiskolás lány pedig a mentők telefonos utasításai szerint melléfeküdt, hogy figyelje, lélegzik-e. Majd, látta, hogy a nő vért köhög fel, ezért stabil oldalfekvésbe fektette, valószínű, ezzel megmentve az életét. 

Eközben a többi helyszínen levő az ötéves kisfiú kiszabadításán dolgozott, majd a járdára fektették a szintén életveszélyes állapotban levő kisgyereket, akit többször is újra kellett éleszteni. 

A vétlen édesanya és kisfia életéért úgy tudni, azóta is küzdenek a kórházban.

 A Blikk szerint a balesetben részt vevő BMW-ben, ami felborította az Opelt, legalább négyen ültek, ám közvetlenül az autóbaleset után többen is elhagyták a helyszínt. A helyszínelők egy 18 és egy 21 éves személyt találtak az autóban, végtagi sérülésekkel vitték kórházba őket a mentők. A lap azt írja, a BMW sofőrje ittas lehetett és a kocsi világítása sem volt tökéletes – ami gyengítette az Opel sofőrjének esélyét a sötétben felé száguldó autó időben való észlelésére. A BMW utasaival korábban is találkoztak a hatóságok, mint az „utak rémei”-vel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top