nlc.hu
Szabadidő
Besétált az iskolába és megvert 2 tinilányt

Besétált az iskolába a 34 éves férfi és megvert 2 tinilányt

Megbírságolták és büntetőeljárás indult a 34 éves fiatalemberrel szemben, aki engedély nélkül berontott egy iskolába, hogy ott bosszút álljon két 16 éves korú lányon.

A romániai Gorj megye egyik középiskolájába váratlan és hívatlan látogató érkezett. A 34 éves férfi engedély nélkül ment be az intézménybe, ahol a rendőrség tájékoztatása szerint megkeresett két 16 éves tinilányt, majd bántalmazta őket – derül ki a maszol beszámolójából.

Iskolai erőszak

Képünk illusztráció (fotó: Getty Images)

Az egyik lánynak a haját rángatta meg, a másikat pedig felpofozta. A férfi erőszakoskodásának oka az volt, hogy a két lány előző nap állítólag összetűzésbe keveredett a férfi unokahúgával, sőt meg is fenyegették a lányt.

A fiatalember ezen annyira felhúzta magát, hogy a tettek mezejére lépve másnap bement az iskolába „elbeszélgetni” a lányokkal. Eleinte csak szavakkal fenyegette őket, de mivel mindketten ellenkeztek, ezért beváltva a fenyegetését erőszakoskodni kezdett velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top