nlc.hu
Sztárok
Sztárbox: váratlanul visszalépett Miller Dávid

Váratlanul visszalépett Miller Dávid a Sztárboxban: „Ennek itt most vége van”

Óriási fordulat az RTL bokszversenyében.

A Sztárbox 6. versenynapján, élő adásban jelentette be Miller Dávid, hogy visszalép. A 28 éves műsorvezető a napokban az egyik edzésen súlyos orrsérülést szenvedett el, emiatt nem tudja vállalni a férfi könnyűsúly következő mérkőzését Horváth Tomi ellen. Így Miller Dávid számára véget ért a verseny.

“Hál’Istennek, fizikailag már jól vagyok, már gyógyulófélben vagyok. Két nappal ezelőtt egy edzésen, kesztyűzés során egy szerencsétlenül eltalált ütés – igazából orrvédős fejvédőben voltam – három helyen eltörte az orrom. Mindent megpróbáltam, hogy esetleg ezt folytathassuk, mert nagyon-nagyon sok munkám van ebben. De van egy műsor is, amiben nekem dolgom van (ő az X-Faktor műsorvezetője – szerk.), és sajnos ezt nem lehetett megkockáztatni, úgyhogy sajnos nem tudom folytatni a versenyt “ – jelentette be.

Elmondása szerint egészen addig a levegőben volt, hogy tudja folytatni a Sztárboxot, ameddig a kórházba nem értek, ahol a sürgősségin egy koponya-CT-t csináltak. “Amikor azt mondta az orvos, hogy szerencsém van, hogy csak helyre kell tenni; lehetséges, hogy műteni kell, akkor esett le a tantusz, hogy akkor ennek itt most vége van” – vallotta be Miller Dávid, aki az állapotáról a következőket is elárulta: “Állandóan nem fáj, de amikor fáj, akkor nagyon fáj, lüktet.”

Az X-Faktor műsorvezetője nagyon csalódott, hogy így ért véget számára a Sztárbox: “Azt érzem, mintha küzdelem nélkül kiesett volna ez az öv a kezemből, és csak úgy átnyújtom valakinek ezt a lehetőséget. Nagyon szerettem volna motiválni embereket, hogy igenis van kiút a gödörből. Nagyon nehéz lesz most ezt feldolgozni, hogy nem tudok pontot tenni erre az i-re. (…) Most vigyáznom kell magamra, ebből fel kell állni”.

A szakmai team döntése alapján a két héttel ezelőtt vereséget szenvedett Sárközi Ákos újabb kapott lehetőséget kapott: megmérkőzhet a továbbjutásért az október 13-án megrendezésre kerülő férfi könnyűsúly elődöntőjében, ahol ismét Horváth Tomi lesz az ellenfele.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top