nlc.hu
Sztárok
Óriásit énekelt a Megasztárban a hallássérült Jennifer

Óriásit énekelt a Megasztárban a 17 éves, hallássérült Kiszel Jennifer

Hatalmasat tarolt a szegedi tehetség.

Óriásit énekelt a Megasztár legutóbbi Válogatóján Kiszel Jennifer. A zsűritagokat teljesen lenyűgözte az énekhangjával, így nem volt kérdéses a Középdöntőbe jutása.

A 17 éves, szegedi lány a színpadra lépése előtt elárulta, soha senki nem támogatta őt az éneklésben, barátai sem voltak nagyon. Most úgy érzi, a Megasztár színpadán megmutathatja a tehetségét. “Nagyon kicsi korom óta éneklek, csak sosem támogatott senki. Kitettek például az énekkarból is, meg mindenhonnan. (…) Úgy jöttem ide, hogy meg fogom csinálni, és magamnak is bizonyítani akarok, hogy meg tudom csinálni. Bármilyen hátráltatás van esetleg az életemben, bármi is volt, ez meg fogom csinálni” – vallotta be a zsűrinek.

Conchita Wurst legnagyobb slágerével érkezett a tehetségkutatóba, a Rise Like a Phoenix című dalt adta elő.

“Én még nagyon sokszor szeretnélek hallani” – dicsérte Rúzsa Magdi.

“Ami potenciál van a hangodban, az elképesztő, szerintem” – értékelte Marsalkó Dávid.

Csupán a produkció után derült ki, hogy Jennifer hallássérült. Nem akarta ugyanis előre elmondani, nehogy a zsűrit befolyásolja ez az értékelésnél. “Három évig csak úgy énekeltem, hogy érzéssel. (…) Valamit hallottam és úgy tanultam meg énekelni. (…) Igazából csak 4 hónapja került fel a hallókészülék” – mesélte.

“Te egy csoda vagy! Azt a mindenét!” – ámuldozott a tehetséges lányon Caramel.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top