nlc.hu
Sztárok
Sztárbox: Király Viktor felesége, Virág Anita őrjöngött

Sztárbox: Király Viktor felesége őrjöngött a férje meccsén

Sztárbox középsúlyának utolsó negyeddöntőjében két énekes, Herceg Dávid és Király Viktor csapott össze.

Király Viktor saját elmondása szerint a szakadék széléről rántotta vissza a boksz, hiszen kapuzárási pánikja közepette az alkoholizmusba menekült és 110 kilóra hízott. Ebből végül 30 kilót ledobott a felkészülés alatt.

Király Viktor a Sztárboxban

Fotó: Trenka Attila

Sokszor kellett az elmúlt 15 évben fogyókúráznom, mert sajnos jojózom. De olyan, hogy 110 kilóról kellett kezdenem a diétát, még soha nem volt. Ezen a ponton, bevallom, már zavart a súlyom is, de ennél is rosszabb volt tudomásul venni, hogy mindez azért van, mert nincs rendben a lelkem. Tökéletes iskolapéldája vagyok annak, hogy ha az ember elengedi magát, sorra omlik össze minden az életében, de az az igazság, abban a pillanatba hogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni magamra, tényleg minden elkezdett körülöttem újra működni: újra egymást érik a jó dolgok az életemben

– mesélte a BEST magazinnak.

A Sztárbox soron következő mérkőzésére felesége, Virág Anita is elkísérte az énekest, aki szó szerint őrjöngve drukkolt férjének, és akire rettentő büszke. Erről egy rövid videót is megosztott, amit IDE KATTINTVA megnézhettek.

Király Viktor végül alulmaradt Herceg Dáviddal szemben, de a Király-család győzelemként könyvelte el ezt az időszakot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top