nlc.hu
Sztárok
Kökény Attila bejelentése

Óriási bejelentést tett Kökény Attila

Kökény Attila nem mindennapi bejelentést tett.

Kökény Attila 50. születésnapja alkalmából nagyszabású koncertre kerül sor 2025. április 12-én az MVM Dome-ban. Az előadás különlegessége, hogy Attila olyan vendégművészeket hív meg, akik fontos szerepet játszottak zenei karrierjében.

Óriási bejelentést tett Kökény Attila“Bangó Margit neve számomra egyet jelent a magyar zenei hagyományokkal. 16 évesen kezdtem el vele dolgozni, és máig érzem azt a hatást, amit ő gyakorolt rám – azóta is őrzöm magamban azt a tiszteletet és szeretetet, amit akkor kaptam tőle és testvérétől, Jenőtől. Újra együtt állni színpadra Margittal, és közösen zenélni egy olyan pillanat lesz, amit soha nem fogok elfelejteni” – osztotta meg Kökény Attila meghatottan a vendégművész bejelentésekor.

A Kökény 50 koncert tehát nemcsak Attila születésnapját ünnepli, hanem egy olyan különleges műsorral készül, ahol a magyar zenei világ ikonikus alakjait is egy színpadon láthatjuk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top