nlc.hu
Sztárok
Józsi gazda jelöltjei

Józsi gazda zavarba jött az erotikus táncos Diuska látványától

Elsőként Diuska toppant be a tanyára, kinézetével egyből felkeltette a gazda érdeklődését.

Józsi gazdához is megérkeztek a jelöltjei. Egyikük, Dius testre simuló ruhájával és az erotikus táncok szeretetével igyekezett levenni a lábáról a felsőlajosi szamócatermesztőt, aki először zavarba jött a randipartnere látványától.

A gazda alig tudott megszólalni, amikor először megpillantotta, majd amikor megtudta, hogy Diuska erotikus tánccal is foglalkozik, még inkább ledöbbent.

“Rögtön láttam azt a nagyon szép ruhát, azt a szép testet. Jóformán olyan zavarba kerültünk mindketten, hogy alig tudtunk megszólalni” – vallotta be utólag Józsi a kamerák előtt, a Házasodna a gazda legutóbbi adásában.

Dius nem kertelt: “Miattad jöttem. Nekem imponál, hogy idősebb vagy” – vallotta be rögtön a szamócatermesztőnek. Sőt azzal kapcsolatban is megnyugtatta, hogy egyáltalán nem aggályos számára, hogy 5 lánya van Józsi gazdának. “Szeretek mindenkivel jóban lenni, megismerni, megszeretni” – magyarázta. Amikor pedig kifejtette a hobbiját, az erotikus táncot, a gazda elkerekedő szemekkel csupán annyit mondott: “Értem”.

Mindezek ellenére Józsi gazda – állítása szerint – egyből érezte a szikrát. “Szoktuk azt kijelenteni, hogy az első benyomás már eldönt mindent. Tehát az, ami ezt a dolgot elindítja, ezt a szikrát, Dius és közöttem úgy érzem, hogy megvolt” – árulta el a rövid a társalgásuk után a kamerák előtt.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top