nlc.hu
Sztárok
Győzike házeladása körüli problémák

Nagyon keresztbe tett Győzikének az öccse

Akarva-akaratlanul bekavart Gáspár Zsolti a showman ingatlanügyletébe.

Végleg el akarja hagyni Nógrádmegyert Gáspár Győző és a felesége. A showman kénytelen eladni a családi házát, ami a testvére, Zsolti szomszédságában van, ám kiderült: nem rendelkezhet a saját háza felett úgy, ahogy akar. A Blikk megtudta, 130 millió forintért válnának meg Győzikéék az ingatlantól, ám annak az eladása nem ilyen egyszerű.

A ház eladásával foglalkozó ingatlan-tanácsadó elárulta a bulvárlapnak, hogy nem tisztázottak az ingatlan tulajdonviszonyai: “Időközben kiderült, hogy az ingatlan nem kizárólag Győzőék tulajdonában áll, ezzel ők is csak most szembesültek”.

Annak idején a Gáspár szülők vásárolták meg a méretes telket, amelyet kettéosztottak, és mindkét fiuk számára építettek egy-egy családi házat. A ház és az ehhez tartozó földhasználati jog 1995 óta Győzike nagylánya, Gáspár Evelin nevén van. A telek azonban előbb Gáspár Zsolti tulajdonában állt, majd 2002-ben átkerült a lánya, Gabriella nevére. Győzőék így nem tudják eladni a házát, míg ezt a kérdést nem rendezik.

Korábban ugyan a showman megpróbálta a családon belül értékesíteni a házat, ám nem járt sikerrel; nem kell az öccsének.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Titkok Ramónával – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top