nlc.hu
Sztárok
Hiába öltött fel ízléstelenül kivágott "bosszúruhát" Jennifer Lopez, a pasizás csak nem jött össze neki

Párkapcsolatban élő színészre vetette ki a hálóját Jennifer Lopez, kellemetlenül be is próbálkozott nála – videó

Hiába öltött fel ízléstelenül kivágott "bosszúruhát" Jennifer Lopez, a pasizás csak nem jött össze neki.

Idén nyáron rengeteg pletyka felröppent arról, hogy valami gond lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságában. Bár sokáig sikerült cáfolniuk ezeket a híreszteléseket, végül az igazság mégiscsak napvilágra jutott, azaz: tényleg válik a sztárpár. Úgy tűnik, JLo nem sokáig szeretne maradni a szinglik táborában, ugyanis egy olyan “bosszúruhát” öltött magára, hogy biztosan mindenkinek leesett az álla tőle, aki látta a darabban – azt, hogy pozitívan, vagy negatívan értékelhették-e a darabot, azt mindenki döntse el maga. 

JLo bosszúruhája (Fotó: Getty Images)

JLo bosszúruhája (Fotó: Getty Images)

Az énekesnő egy oldalt masnikkal összefogott, de mégis széltében brutálisan kivágott csillogós ruhában jelent meg egy eseményen, amelyen a felvételek tanúsága szerint a komoly párkapcsolatban élő Bobby Cannavale-t szemelte ki magának. A Jenniferről és férfiról készült felvételen jól látszik, ahogy az énekesnő folyamatosan próbálja magára vonni Bobby figyelmét, egy ponton még hozzá is ér a színészhez, akin ahogy haladunk előre az időben, egyre inkább látszik, hogy baromira kényelmetlenül érzi magát az egész szituációban. 

A koktél tetejére pedig az a pillanat tette fel a cseresznyét, amikor egy ponton a válófélben levő énekesnő elkezdte rázni magát Bobby előtt falatnyi ruhájában, aki ekkor már olyannyira nem tudott mit kezdeni a helyzettel, hogy szimplán ahelyett, hogy jól megbámulta volna, udvariasan elnézett az énekesnő feje fölött, mit sem látva a cserkészési próbálkozásból. 

A képsorokat látva alaposan felháborodtak a rajongók, akik nem győzték dicsérni Bobby tökéletes reakcióit a rendkívül kellemetlen és tiszteletben helyzetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top