nlc.hu
Sztárok
Péterfy-Novák Éva: Annak a bizonyos BMW-nek az utasai legyenek azok, akik belemondják a szemébe, hogy meghalt a fia

Péterfy-Novák Éva: Annak a bizonyos BMW-nek az utasai legyenek azok, akik belemondják Sallai Nóra szemébe, hogy meghalt a fia

A gyorshajtó BMW utasainak üzent közösségi-oldalán Péterfy-Novák Éva.

Szeptember végén súlyos balesetet szenvedett Sallai Nóra és kisfia Alsónémediben. A balesetben részt vevő BMW-ben, ami felborította az Opelt, legalább négyen ültek, de közvetlenül az autóbaleset után többen is elhagyták a helyszínt. A helyszínelők egy 18 és egy 21 éves személyt találtak az autóban, végtagi sérülésekkel vitték kórházba őket a mentők. Az előzetes vizsgálatok alapján a BMW sofőrje ittas lehetett és a kocsi világítása sem volt tökéletes – ami gyengítette az Opel sofőrjének esélyét a sötétben felé száguldó autó időben való észlelésére. 

Fotó: Szabó Lilla

Fotó: Szabó Lilla

A Jóban Rosszban sorozat színésznőjének életéért jelenleg is küzdenek a kórházban, kisfia életét azonban nem sikerült megmenteni. A borzasztó tragédia kapcsán már több hazai híresség is megszólalt, köztük Tatár Csilla és Puskás-Dallos Peti is kifejtette véleményét a szörnyű helyzetről és az autót vezető sofőrről. 

A borzasztó eseményekről Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva is kifejtette a véleményét. Péterfy-Novák Éva író, a közösségi oldalán az alábbiakat írta:

„Annak a bizonyos BMW-nek mind az összes utasát (nem csak a sofőrt) arra kérném, hogy (amint felébred a kómából és a fiát keresi) álljanak majd Sallai Nóra elé, nézzenek a szemébe, és ők legyenek azok, akik belemondják a szemébe, hogy meghalt a fia. Hogy ők együtt, talán józanul, talán ittasan, talán tisztán, talán bedrogozva, megölték a fiát.”

Bejegyzése alá Szentesi Éva is kommentárt fűzött: 

„Ha száz gramm fű lett volna náluk, most gyilkosok között ülnének, ez esetben – gondolom – szabadlábon védekeznek majd.”

– jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top