nlc.hu
Sztárok
Józsi gazda jelöltjei bikiniben

Józsi gazda bikinire vetkőztette a feleségjelöltjeit

Indokot is talált, hogy az ujjai elkalandozhassanak a hölgyek testén.

A Házasodna a gazda legutóbbi adásában Józsi gazda különleges programmal lepte meg a feleségjelöltjeit – Brigit, Diuskát és Erikát -, amihez csak egyetlen dologra volt szükségük: a bikinijükre. A felsőlajosi szamócatermesztő ugyanis elvitte a medencéjéhez a kegyeiért küzdő hölgyeket.

Arra gondoltam, hogy megáztatnánk magunkon ezt-azt” – vezette fel a randit a jelöltjeinek, aki közül csak Erika volt hajlandó lubickolni a vízben a Házasodna a gazda párkeresőjével. Ebből azonban rögtön azt szűrte le a két riválisa, hogy mennyire nyomulós a 46 éves hölgy.

Így lejön mindenki jelleméről, hogy milyen ember. Az Erika nagyon nyomulós, de én nem adom magamat könnyen” – fakadt ki a kamerák előtt az erotikus tánccal foglalkozó Diuska.

Józsi gazda mindenesetre kihasználta a lehetőséget, hogy 3 bikinis hölgy is körülvette: mindegyiküket alaposan bekente naptejjel, hogy gondoskodjon a bőrük védelméről. “Nagyon klassz volt, elégedett vagyok. (…) Amit be kellett kenni, azt szépen bekentem” – kommentálta utólag a számára izgalmas perceket a szamócatermesztő, aki azt is nagyon élvezte, amikor Erika kente be őt naptejjel.

Diuska azonban még ebben is talált kivetnivalót, amit a kamerák előtt meg is osztott: “Jobban örültem volna, ha Józsi engem kent volna be legelőször, vagy még inkább, ha csak engem“.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top