nlc.hu
Sztárok
József gazda: „Mulya vagyok, kis mamlaszka”

József gazda: „Mulya vagyok, kis mamlaszka”

József gazda udvarlási technikája igazán üde színfoltja a műsornak.

Az 55 éves József gazda, kétszeresen elvált apáért idén három hölgy szállt versenybe. A jelek szerint Nádai Anikó a gazda ízlése szerint választotta ki a jelölteket, akiket hétfő este személyesen is megismert.

József lélegzete Erikától állt el leginkább.

József gazda: „Mulya vagyok, kis mamlaszka”

(Fotó: RTL)

„Oh, remek ruhád van. Azért nem fogtad magad vissza. Úgy gondoltad, hogy amire Jóska vadászik, azt vegye már észre, hogy itt van a szeme előtt. Igaz? Erre gondoltál? Igen, ilyen legyen, olyan, aki harcol értem, aki akar engem. Az meg is fog engem szerezni, mert én ilyen mulya vagyok, ilyen kis mamlaszka – jellemezte magát József, aztán még biztosabbra ment. – Valójában én nem vagyok olyan mulya, de mégis a kezdet, a kezdeményezés, a bátorítás, az kell. Meg még kell valami: varázslat! Ha az van, akkor oké minden” – magyarázta az 55 éves gazdálkodó – írja a story.hu.

Józsi gazda nem tétlenkedett, különleges programmal lepte meg a feleségjelöltjeit – Brigit, Diuskát és Erikát -, amihez csak egyetlen dologra volt szükségük: a bikinijükre. A felsőlajosi szamócatermesztő ugyanis elvitte a medencéjéhez a kegyeiért küzdő hölgyeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top