nlc.hu
Sztárok
Gáspár Bea vallomása a második gyermekéről

Gáspár Bea kiborult, mikor megtudta: lány lesz a második gyereke is

Őszintén vallott az akkori érzéseiről Győzike felesége.

A TV2 Titkok Ramónával legújabb adásában Gáspár Bea fedte fel a titkait. Győzike felesége többek között arról is beszélt az interjúban, hogy teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy a második gyermeke is lány lesz. Fiút szeretett volna az akkor 8 éves Evelin mellé, így zokogva vette tudomásul, mikor kiderült az újabb kisbaba neme.

A sógoroméknak megszülettek az ikrek, fiú is és lány is, és én akkor annyira akartam egy fiút is. (…) Nem is gondoltam arra, hogy a második gyerekem majd kislány lesz. Én végig fiút akartam. Elmentünk 4-dimenziós ultrahangra, és ott mondják: <<Gratulálunk anyuka, kislány!>> Én meg sírtam, mint egy hülye. Zokogva jöttem ki. Mindenki, aki a váróban ült, kérdezte: <<Mi a baj? Beteg?>> Mondom: <<Dehogy! Kislány! Úristen, megint egy lány!>>” – árulta el Bea asszony, milyen érzések kavarogtak akkor benne.

Arról is beszélt, hogyan alakult ki végül mély kötődése a kis Virághoz, aki eleinte elég mostoha helyzetben volt. “Akkor a sógoroméknál már volt 3 gyerek, Gabica és az ikrek, meg volt nekem is az Evelinem, és jött az 5. unoka, Virág, az már nem érintette meg az anyósomékat. Ott már voltak gyerekek, nem az első. (…) Akkor már nagyon ment a Romantic, amikor a Virág született. Szinte nem is ismerte az apját, ment oda mindenkihez, mint férfimodellhez, apukámhoz, apósomhoz, mert Győző soha nem volt otthon. Állandóan fellépni járt. (…) A kicsit annyira ajnároztam, mondván << Úristen, ezt a gyereket senki nem szereti! Ha én nem szeretem, akkor senki nem fogja!>>” – mesélte.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Titkok Ramónával – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top