nlc.hu
Sztárok
Ázsia Expressz: Béres Anették és Mészáros Angiék vitája

Nem békül az Ázsia Expressz két párosa: akkora vita robbant ki köztük, ami végleg elmérgesítette a viszonyukat

Nagyon elfajult a veszekedésük.

Béres Anett és Zsigmond Angi kapcsolata a kezdettől fogva hullámzó volt az Ázsia Expresszben. Ám a 4. hajsza napján egy olyan személyeskedő konfliktus robbant ki köztük, ami végleg elmérgesítette a viszonyukat. A Story magazinnak elárulták, jelenleg hányadán állnak egymással.

Az biztos, hogy Béres Anett-Sáfrány Emese párosa (balra), valamint Zsigmond Angi-Mészáros Bende párosa (jobbra) nem keresi a jövőben egymás társaságát - Fotók: Sajtószoba

Az biztos, hogy Béres Anett-Sáfrány Emese párosa (balra), valamint Zsigmond Angi-Mészáros Bende párosa (jobbra) nem keresi a jövőben egymás társaságát – Fotók: Sajtószoba

“Magukat alázták meg. (…) Visszanézni a műsort felér egy igazi hidegzuhannyal, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire gyűlölnek minket. (…) A hátunk mögött folyamatosan minősíthetetlen stílusban beszéltek rólunk” – panaszolta Anett, aki valószínűnek tartja, hogy a szerelmesek nem véletlenül velük húztak ujjat. „Kipécéztek maguknak minket” – jegyezte meg az egykori ValóVilág-sztár. Szerinte Angi magáról állított ki bizonyítványt a viselkedésével, hiszen mindenki látta, mennyire tiszteletlen és rosszindulatú, akárcsak a párja, Bende.

Anett beszámolójával ellentétben a fiatal páros máshogy emlékszik a viszony eldurvulására, valamint úgy érzik, belesétáltak Anett csapdájába. “Ő egy bosszúálló nő, akinek csak az a fontos, hogy beszéljenek róla, mindegy, milyen áron. Mi zöldfülűek voltunk a tévéműsorok terén. Sajnos elkövettük azt a hibát, hogy felvettük a kesztyűt, ezzel pedig lesüllyedtünk az ő szintjére, ahol csak fröcsögés és botránykeltés van” – állítja Bende.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Nem békül az Ázsia Expressz két párosa:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top