nlc.hu
Sztárok
Az Ázsia Expressz két döntős párosa

E két páros közül kerül ki az Ázsia Expressz győztese

A nézői szimpátiaszavazás első és utolsó helyezettje száll harcba a fődíjért.

Ma véget ér az Ázsia Expressz idei évada, már csak két páros van versenyben, miután a legutóbbi adásban L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka esett ki. Ezzel pedig hivatalossá vált, hogy melyik két duó méri össze tudását a döntőben: Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Béres Anett és Sáfrány Emese párosa küzdhet meg a 15 millió forintos fődíjért.

Az Ázsia Expressz finalistái: Mikes Anna és Krausz Gábor, valamint Béres Anett és Sáfrány Emese - Forrás: TV2 / Ázsia Expressz - videó

Az Ázsia Expressz finalistái: Mikes Anna és Krausz Gábor, valamint Béres Anett és Sáfrány Emese – Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

Ördög Nóra megkérdezte a finalistáktól, mit éreznek a győzelem kapujában.

“Leírhatatlan érzés. Nagyon büszke vagyunk magunkra. Nagyon örülök, hogy Krausz Gáborékkal lesz a döntő. Azt gondolom, hogy ez egy méltó harc lesz. Izgatotton várjuk” – árulta el a műsorvezetőnek Béres Anett.

Krausz Gábor bevallotta, hogy a lakatlan szigeten (a Fülöp-szigeteki nyitórészben, amikor az volt a játékosok feladata, hogy különböző csónakokkal eljussanak arra a lakatlan szigetre, ahol éjszakázni fognak – szerk.) még nem is gondolt arra, hogy a döntőig juthatnak. “Volt még egy pár olyan helyzet, amikor azt gondoltam, hogy mi idáig nem fogunk eljutni, főleg miattam” – tette hozzá.

Kedvese, Mikes Anna is beszélt az érzéseiről: “Lépésről lépésre haladtunk, és a döntő hetében tűztük ki azt, hogy jó lenne eljutni a döntőbe. És ez sikerült. Azt gondolom, hogy ez így fair és igazságos a verseny, hogy ez a két páros van bent, hiszen az elejétől kezdve itt vagyunk mind a négyen. Azt gondolom, hogy veletek (fordult Béres Anettékhez – szerk.) lesz méltó megküzdeni ezt a versenyt”.

Érdekesség, hogy az Ázsia Expressz elstartolása előtti nézői szimpátiaszavazás első (Krausz Gáborék) és utolsó helyezett párosa (Béres Anették) csap össze a döntőben. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Ázsia Expressz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top