nlc.hu
Sztárok
A Kísértésben összejöttek, azóta már nincs együtt Dorina és Zotya

Kiderült, együtt maradt-e A Kísértésben összejött pár, Dorina és Zotya

Így alakult az influenszer lány kapcsolata a Kísértővel a reality után.

Nem állta ki A Kísértés próbáját Dorina és Noel kapcsolata. A valóságshow záróepizódjában a lány a szakítás mellett döntött. A szigetről a műsorban megismert Kísértő fiúval, Zotyával kézen fogva távozott, ám – mint a Blikk megtudta – azóta már vele sincs együtt.

Thaiföld után csupán másfél hónapig tartott Dorina és Zotya románca - Fotók: Sajtószoba

Thaiföld után csupán másfél hónapig tartott Dorina és Zotya románca – Fotók: Sajtószoba

“Zotyával elkezdtük a közös utunkat, folytattuk az ismerkedést a való életben. Egy-másfél hónapig próbálkoztunk, nem lett belőle komoly kapcsolat, de jó viszonyban váltunk el” – mondta el a bulvárlapnak Dorina, aki a történtek ellenére pozitívan gondol vissza a kalandra. Mint mondja, szép helyen nyaralt, barátokra lelt a társaiban, rengeteget fejlődött és még jobban megismerte önmagát.

“Most igyekszem magamra fókuszálni, tovább fejleszteni a körmös vállalkozásomat, építeni a közösségi oldalamat” – mesélte terveiről az influenszer, aki bevallotta, szívesen kipróbálná magát a Dancing with the Stars-ban és az Ázsia Expresszben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top