nlc.hu
Sztárok
Imádjuk: Köllő Babett karácsonyi pizsiben indult útnak

Imádjuk: Köllő Babett karácsonyi pizsiben indult útnak

A színésznőt rengetegen dicsérik amiatt, hogy egy olyan oldalát is megmutatta ezzel a nagyközönségnek, amit nem sok hazai híresség tesz meg.

Köllő Babett idén már egészen biztos, hogy nem lesz látható a TV2 képernyőjén, a híresség azonban a tény kapcsán azt nyilatkozta, hogy az ő döntése volt mindez, ugyanis az idei évben szerette volna a hajtás helyett a pihenést választani. Úgy tűnik azonban, hogy mindezek ellenére még sem sikerült száz százalékban visszavennie, ugyanis közösségi oldalának tanúsága szerint néha még a pizsamáját is magán hagyja és úgy indul útnak a nagy rohanásban. 

Fotó: TV2

Fotó: TV2

„Na jó! Szokott valaki hasonló dolgokat művelni?  Egyszerűen néha olyan rohanás van,hogy nincs idő felöltözni.Mondjuk én simán dolgozni is el szoktam menni pizsiben. Úgyis átöltözöm ott. Várom kommentben a fura szokásaitokat!” – tette fel a kérdést követőinek, melyhez csatolt videójában jól láthatjuk, hogy felül egy aranyos koalás, alul pedig egy karácsonyi figurákkal díszített pizsiben indult útnak.

A videót egyébként Babett lánya, Milla rögzítette, akit épp iskolába készült vinni híres anyukája. A sínésznőt az Instagramon többen is dicsérték amiatt, mert őszintén vállalja, milyen az élete valójában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top