nlc.hu
Sztárok
Földes Eszter túlélő üzemmódra kapcsolt válása után

Földes Eszter a válása után túlélő üzemmódra kapcsolt

A színésznő nemcsak a nehéz emberi helyzetről mesélt, hanem a Sztárbox-ban szerzett élményeiről is beszámolt és az örökölt sorsról is elmondta véleményét.

Idén nyáron Földes Eszter és a 20 évvel idősebb Lovasi András bejelentették a válásukat a közösségi oldalaikon. Sokáig nem beszéltek a különválásról, egy idő után azonban Eszter megtörte a csendet és elárulta, nehéz hónapok vannak mögötte. Most ismét kitárulkozott a Palikék Világa legutóbbi adásában és kifejtette még pontosabban, hogy mit érzett a különváláskor. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Úgy érzi, még nem volt ideje elengednie magát mióta tönkrement a 10 éve tartó házassága a Kispál és a Borz együttes énekesével, sokáig csak napról, napra élt.

Igazából azt hiszem, erre még nem is volt időm, hogy elsirassam magam, vagy nyalogassam a sebeimet, mert inkább egy túlélő üzemmódra próbáltam kapcsolni… Problémamegoldás volt, kárfelmérés. A mindennapok nagyjából úgy teltek, hogy napról napra éltem, és napról napra kellett életben maradni különböző hétköznapi helyzetekben.

„Úgyhogy ilyen értelemben nem volt arra időm, hogy elengedjen magam. Viszont ez a napi szintű, teljesen kiszámíthatatlanul alakuló helytállás nagyon sok energiát elvett, de ezt nem tudtam használni a sportban. Nem tudtam üzemanyagként belenyomni ezt a fájdalmamat vagy a feszültségemet. Mert annyira sok volt minden, hogy volt olyan pillanat, amikor azt éreztem: ha még meg is kell mozdulnom… Lelki szinten annyira megerőltető helyzetben voltam, hogy ha még fizikálisan is megerőltettem volna magam, azt éreztem, hogy az sok, és be kell húzni a kéziféket” – vallotta be őszintén.

A színésznő gyermekkorában a vér szerinti édesapja nem volt jelen, s sokáig azt hitte, a nevelőapja az édesapja. Eszter az adásban arról is mesélt, hogy ezek a dolgok hogyan hatottak az ő életére.

„Igazából most kezdem ezeket megfogni, kitapogatni. Nyilván ez a magánéleti dolog, a válás is valahol visszagyűrűzik a gyerekkoromba. Magamat elkezdem boncolgatni vagy fölfejteni, hogy milyen helyzetre hogyan reagálok, mit akarok, miért kötődöm, mi az, amit meg lehet velem tenni, mi az, amit nem. Tehát nyilván itt is az apakép az valamennyire sérült, vagy labilis az esetemben” – fejtegette a színésznő, akinek nyilatkozatát a Blikk szúrta ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top