nlc.hu
Sztárok
Kőgazdag Filip két hónapja nem mosott, így is bőven van ruhája

Kőgazdag Filip: „Ha fél évig nem mosnék, akkor is lenne mit felvennem”

Ruházkodásai szokásairól vallott a piperkőc Goston Filip, aki kizárólag márkás ruhákat hord, és a mosást folyton halogatja, mert így is bőven van mit felvennie.

Nem mondott rögtön igent a Kőgazdag fiatalok (Rich Kids Hungary) második évadára Goston Filip, egy kicsit győzködni kellett. Mivel a rendezvényszervező cége mellett egy ingatlanfejlesztő cégnél is dolgozik, nehezen fért bele a műsor a sűrű időbeosztásába, de végül megoldotta a dolgot.

A polgárpukkasztásra berendezkedett műsor szereplője most éppen azzal akar polgárt pukkasztani, hogy elmondta, a ruhatára olyan gazdag, hogy azt a nők is megirigyelnék – írja a Ripost.

Gaston Filip

Ő nem Ph-val írja a nevét (fotó: TV2/Fotocentral)

Minden ruhadarab típusból van vagy száz-százötven darab. Ha fél évig nem mosnék, akkor is lenne mit felvennem. Vannak ruháim, amit tisztítóba hordok, de most éppen két hónapja nem indítottam el a mosógépemet, és még bőven van tiszta ruhám. Az már más kérdés, hogy a mosógép tetején felhalmozódott szennyesruha-kupac lassan eléri a plafont, pedig négyméteres a belmagasság.

Filipről a bemutatkozó kisfilmjében az is kiderült, hogy nem szeret kölcsönadni, és maximum egy kávéra hívja meg a barátait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top