nlc.hu
Sztárok
Hosszú Katinka a Dancing with the Stars promóviójában

Így táncol Hosszú Katinka és partnere – videó

Ízelítőt kaphattunk a Dancing with the Stars-ban versenyző úszóklasszis tánctudásából.

Pár hete derült ki, hogy Hosszú Katinka is parkettre lép a Dancing with the Stars 5. évadában. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő lázasan készül az október 26-i első élőshow-ra.

A TV2 most közzétette a Dancing with the Stars új évadának a promóvideóját, amelyben pár lépés és forgás erejéig már láthatjuk táncolni a 35 éves úszóklasszist a profi táncpartnerével, Suti Andrással.

Íme:

Hosszú Katinka Dancing with the Stars-beli szereplése amúgy sokakat meglepett, pedig az olimpiai bajnok úszó nagyon szeret táncolni, ám ezt az oldalát kevesen ismerik. “Akik nem ismernek jól, mindig azt mondják, hogy nem látták még ezt az oldalamat, hogy szeretem a jókedvet, poénkodni, táncolni. Viszont az úszók a válogatottból, amikor megtudták, hogy táncolni fogok, csak annyit írtak: Csak úgy, mint a záróbulikon! Mert én nagyon szeretek táncolni”vallotta be a napokban a Mokkában.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / DWTS – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top