nlc.hu
Életmód
Mindenki felmondott az új nógrádmegyeri polgármester miatt

Üres hivatal fogadta a lesokkolt nógrádmegyeri polgármestert, mindenki felmondott miatta

Az összes dolgozó felmondott a nógrádmegyeri polgármesteri hivatalban, még mielőtt az új polgármester hivatalba lépett volna. Az új polgármestert sokként érte a hír.
Rácz Roland, Nógrádmegyer új polgármestere

Üres irodákat talált Rácz Roland, Nógrádmegyer új polgármestere, amikor az első munkanapján belépett a hivatalba. A korábbi polgármester 34 éven keresztül vezette a települést a hozzá hűséges dolgozókkal. A helyi romák szerint ők mostanáig háttérbe voltak szorítva, de az új polgármester lehetőséget biztosít majd minden megyerinek, cigánynak és magyarnak egyaránt.

Rácz a magyargéci önkormányzat és annak jegyzője segítségével dolgozik gőzerővel azon, hogy az irodák hamarosan ismét megteljenek alkalmazottakkal – derül ki az ATV riportjából.

A riportban megszólalt az előző polgármester, Verbói Gábor is, aki nem lepődött meg a hivatalban dolgozók felmondásán. Állítása szerint az új polgármester a megválasztása óta nem próbált beszélni velük, sőt a kampányában jól képzett dolgozók leváltását lebegtette be.

Mindenkinek megvolt a megfelelő végzettsége, mindenkinek megvolt a közigazgatási szakvizsgája, doktori diplomája, a pénzügyeseknek megfelelő végzettsége. Tehát gyakorlatilag volt egy jól felállított hivatal ami 5-6 főből állt. Szeptemberben két dolgozónk ment nyugdíjba, a többiekre pedig az új polgármester úr nem tartott igényt. Egyetlen egy alkalommal sem kereste meg őket személyesen

– mondta a leköszönő polgármester.

Az ATV szeretett volna a régi polgármestert támogató helyiekkel is beszélni, de közülük senki sem szólalt meg nekik a kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top