nlc.hu
Aktuális
Végre újra élvezhetjük a napsütést az előrejelzés szerint

Végre újra élvezhetjük a napsütést az előrejelzés szerint

Esőből egyre kevesebb, napfényből egyre több várható.

Végre újra napsütéses időszaknak nézünk elébe. Vasárnap még ugyan előfordul néhol kisebb eső és a szél is élénk lehet, de a következő napok már egyre kellemesebbé válnak az előrejelzés szerint.

“Hétfőn naposabb és felhősebb tájakkal és időszakokkal is találkozhatunk, viszont napközben számottevő csapadék sehol sem várható. Az esti órákban északnyugat felől helyenként már kialakulhat kisebb eső. Nyugaton, északon és északkeleten élénk lesz a szél. Hajnalban 1 és 11 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, délutánra pedig 14 és 19 fok közé melegszik a levegő.

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

Kedden mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de elsősorban északkeleten kisebb eső, zápor is kialakulhat. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz az északi, északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 14 és 22 fok között alakul, északkeleten lesz hűvösebb az idő.

Szerdán sok napsütésre, csapadékmentes időre számíthatunk. Északnyugaton erős lehet a délkeleti szél. A hűvös, helyenként hideg hajnalt követően délután 13-17 fokot mutathatnak a hőmérők. Csütörtökön már több felhő lesz az égen, de csak néhol alakulhat ki kisebb eső. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz a keleti, délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul” – áll az Időkép tájékoztatásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top