nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Teljes potenciált hozhat a héten a telihold – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. október 14-20.

Esélyt kaphatunk a héten a heti horoszkóp szerint, hogy elengedjük azokat a gátakat, melyek a kibontakozásunk útjában állnak.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ideális hét lehet ez számodra, hogy kibontakoztasd képességeidet. Gátak nem igazán állnak utadba, inkább arra kéne ügyelned, hogy tekintettel legyél a többiekre is. A héten ránk köszöntő telihold igazi fellélegzést hozhat el számodra, készülj a szárnybontásra!

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érzed, a lustaság csapdájába estél, nézd meg, mit halogattál eddig és vedd előre a feladatlistádon. Ha csak egy lépést teszel a cél felé, már annyival is beljebb vagy. Benned van a képesség számtalan dologra, most csak választanod kell.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Saját potenciálod kiteljesítésére könnyű lesz megfelelő érveket találni. Igazából az is gyerekjáték számodra, hogy a másikat meggyőzd. Nézz ré az egész helyzetre felülről, illetve különböző nézőpontokból, hogy minden szempont világossá válhasson.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Vedd sorra félelmeidet, de csak azért, hogy szép fokozatosan elengedhesd őket. El kéne végre hinned, hogy teljes potenciál rejlik benned, amit igenis képes vagy kibontakoztatni. Ehhez a héten segítségül hívhatod kreatív energiáidat.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Elképzeléseidet igen meggyőző erővel tudod képviselni, de ez a hét még inkább kiemelkedik ilyen szempontból. A benned rejlő potenciált egyszerűen csak sugározhatod magadból gy, hogy lenyűgözöd vele környezetedet. Emellett azért ne feledkezz meg az objektivitásról, ennek hiánya rejthet csapdákat.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Kétség sem férhet a benned rejlő különleges potenciálhoz, de nehéz lehet ennek tudatában lenned, különösen, ha kritikai megjegyzésekbe futsz bele a héten. Bármilyen negatív visszajelzés jön is, őrizd meg nyugalmadat, de különösen hidegvéredet. Képes leszel megoldani a helyzetet.

Lány arc levelek mögött

Fotó: Getty Images

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan teljesség van benned, melyet a legnagyobb külső támadás sem ingathatna meg. Arra kéne koncentrálnod a héten, hogy ne adj teret belső kétségeidnek. Kérdéseid persze lehetnek, de amiben már biztos vagy, arra bátran támaszkodhatsz.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A rád jellemző mély érzékenységgel olyan mélységben is képes vagy érzékelni a veled történteket, melyek mások számára érthetetlenek és megfoghatatlanok. Ennek ellenére te bátran mehetsz előre választott utadon, ahol új erőkkel is szembesülhetsz magadban.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Most megnyílhatsz egy tágasabb horizont, szélesebb perspektíva felé. Új lehetőségek is jöhetnek, de lehet, hogy ezek most nem kívülről, másoktól érkeznek. Figyelj magadra, magadba: milyen tervek, indíttatások, vonzalmak ébrednek benned ezen a héten?

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Potenciálodban benne van alaposságod, valamint kiemelkedő ítélőképességed, melyekre most is bátran rábízhatod magad. Ezen a héten is módszeresen haladhatsz előre a kitűzött célod felé, de ügyelj rá, hogy maradjon benne lélek és szeretet, bármit is csinálsz.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Válassz a héten olyan tevékenységeket, melyek akár új utakat is nyithatnak előtted. Nem kell feltétlenül vadonatúj, teljesen ismeretlen dolgokra gondolnod. Lehet, hogy régebbi, de még mindig értékes dolgoknak adhatsz most más alakot, megváltozott formát.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Bizonytalanságaidat és kétségeidet eloszlathatod a heti telihold erőinek segítségével. Vajon mi az, ami visszatart téged attól, hogy minden lehetséges potenciálodat kibontakoztasd? Nézz rá a héten idei terveidre, mert rohannak a napok, de év végéig még van esélyed.

Ez is érdekelhet Ezt hozza a jövő heti Kos telihold Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top