nlc.hu
Sztárok
"Az utolsó pillanatban vette észre a színésznő autóját" - megszólalt egy informátor a BMW sofőrjéről, akivel Sallai Nóra karambolozott

„Az utolsó pillanatban vette észre a színésznő autóját” – megszólalt egy informátor a BMW sofőrjéről, akivel Sallai Nóra karambolozott

Egyre több részlet lát nyilvánosságot a Jóban Rosszban színésznőjének borzalmas balesetéről. Kiderült az is, hogy kik ültek a másik autóban.

Újabb részletek derültek ki Sallai Nóra színésznő balesetéről, a Blikk ugyanis kiderítette, hogy ki az a két fiatalember, akik a BMW-t vezették a tragikus kimenetelű éjszakán. Mint már korábban írtunk róla, népharag zúdult a gépkocsi tulajdonosára, a családja bújtatja a fiút, ugyanis rengeteg fenyegető üzenetet kapnak az interneten a történtek óta. A lap azt is megtudta, hogy a Haraszti úton száguldó BMW az anyósülésen helyet foglaló fiatalé volt, amit egy körre kölcsönadott a barátjának. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

A sportkocsiban ülő, 18 éves férfi nyílt lábtörést szenvedett, de már hazaengedték a kórházból. Alsónémedin, egy csendes utcában él a szüleivel, a közeli családtagok azonban nem szerettek volna nyilatkozni a borzasztó esetről a Blikk munkatársainak. Egy szomszédjuk azonban azt állította, hogy az összetört autóroncs néhány napig az ingatlan előtt parkolt, végül a rendőrök gondoskodtak az elszállításáról.

A friss jogosítvánnyal rendelkező fiú és a családja egy erdélyi településről származik, s szinte az egész rokonságot hozták magukkal. Alapvetően idénymunkások, főként mezőgazdasági munkák végzésével foglalkoznak. 

“K. is különböző zöldségeket szedett, becsületesen végezte a munkáját. Érthető módon jelenleg nagyon rossz lelki és fizikai állapotban van, borzasztóan megviselték a történtek, járni pedig egyelőre nem tud.”

– nyilatkozta egy névtelenséget kérő rokon. 

 A BMW-t vezető férfi egy Kézdivásárhelyhez közeli településről származik és Magyarországon is közel lakik a barátjához. 

Nagyon sajnálja a történteket, ő sincs most túl jó állapotban. Arról beszélt, hogy csak az utolsó pillanatban vette észre a színésznő autóját, amit ugyan próbált elkerülni, de már nem védhette ki az ütközést. Egyébként soha nem vétett a szabályok ellen, ahogyan szerinte most sem. A feleségével és néhány hónapos gyermekével él, akik nagyon aggódnak érte

– fűzte hozzá az informátor.

Eközben Sallai Nóra életéért továbbra is küzdenek az orvosok, a kisfia pedig néhány napja az életét vesztette, miután a súlyos sérülései miatt már nem tudtak rajta segíteni az orvosok. A színésznőnek még mindig szüksége van véradományokra.

Folyik a nyomozás

Az ügyben a Dabasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya jár el, jelenleg halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. A nyomozásban szakértők is részt vesznek, hogy tisztázzák a pontos körülményeket, illetve megállapítsák, mind a két sofőr hibázott-e. A színésznőnek kötelessége lett volna elsőbbséget adni, de ha a megengedettnél sokkal gyorsabban érkezett a másik autó, mindkét sofőr felelőssége megállapítható – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top