nlc.hu
Sztárok
Váratlan fordulat a Sztárbox meccse előtt: Szecsei Valter megdöbbentő döntést hozott

Váratlan fordulat a Sztárbox meccse előtt: Szecsei Valter megdöbbentő döntést hozott

Bár apait-anyait beleadva küzdött az RTL egyik legnépszerűbb műsorában, végül mégis rosszra fordultak a dolgok a ringbe szállás előtt.

A Sztárbox hetedik adásban férfi könnyűsúlyban, középsúlyban és nehézsúlyban került sor az elődöntőkre. Az egyik meccs azonban váratlan fordulatot hozott, mikor is feladta az egyik versenyző a meccset, aki nem más, mint a Pápai Joci helyett ringbe lépő Szecsei Valter volt.

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

A férfi középsúly kategóriában Törőcsik Dani és Szecsei Valter álltak ki egymás ellen. Bár Valter már a mérkőzés előtt úgy látta, hogy Danival szorosabb meccset fognak vívni, talán mégsem gondolt volna álmaiban sem arra, ami bekövetkezett, ugyanis Valter rengeteg készült az elődöntőre. 

Azonban az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárját sem kellett félteni, ugyanis ő maga is rendkívül motivált volt a győzelemre az elmúlt időszakban, ugyanis imádta azt a pillanatot, amikor az ő kezét emelték a magasba az előző győzelme során: 

Arra készülünk, hogy a lehető legjobb és legmagasabb szinten tudjak bokszolni

– üzente a meccs előtt Valternek.

Váratlan fordulat a ringben

Az első menetben bár mindketten apait-anyait beleadtak, mégis Daninak sikerült egy kis fölényt szereznie, de Valter állta az ütéseket. A másodikban már hamar egymásnak estek, de a bíró leállította őket, majd ismét Dani vette át az irányítást, Valter nem győzött védekezni. A harmadik menetben a kommentátorok már nem kímélték Valtert, úgy látták, hogy bár volt pár szép ütése, mégis olyan volt, mintha kicsit menekült volna Dani elől. 

A negyedik menet előtt végül Valter úgy döntött, feladja a mérkőzést. Így a Törőcsik Dani jutott a szuperdöntőbe. 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top