nlc.hu
Sztárok
Hujber Feri megszólalt párja felnőttfilmes múltjáról

Hujber Feri megszólalt a párja felnőttfilmes múltjáról

Krisztina csintalan képei keltették fel Hujber Feri érdeklődését, aki miután alaposabban rákeresett párjára csak még kíváncsibb lett!

A Nyerő Páros sztárpárja arról mesélt a nagyközönségnek, hogy hogyan is kezdődött el kapcsolatuk. Mint kiderült, a Valami Amerika-filmek sztárja felfigyelt Krisztinára, majd felkutatta őt, hogy elhívja egy randevúra.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Feri megkeresett – mondhatni – a munkásságom alapján, én pedig adtam neki egy esélyt – mondta Krisztina a Nyerő Páros című műsorban, amire a story.hu figyelt fel. A műsorvezető, Sebestyén Balázs érdeklődött a korábbi felnőttlimes munkássága felől is.

Felnőttfilmes múltja van, és én mindig is őt kerestem. Volt Facebook-oldal, ahol láttam a képét, az egy sorozat része, volt, és az lepett meg, hogy egy művésznév volt odaírva. Rákerestem, és akkor kiadta a filmjeit és a képeit. Megkockáztattam a találkozót. Ami még pozitív volt, hogy nem ismert engem, nem tudta, ki vagyok. Végre találtam valakit, aki nem tudta, ki vagyok, így nem volt előítélete sem.

– mesélte a színész, aki már egy korábbi interjú keretében elárulta, hogy a kép, amit meglátott róla nagyon csintalan volt, majd ezek után jött az igazi felismerés számára, ugyanis amikor rákeresett a művésznevére, ami az alapján elé tárult az interneten, az igazán kimerítő volt számára és még inkább meg akarta ismerni Krisztinát, akivel ma már egy közös gyermek boldog szülei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top