nlc.hu
Sztárok
Krausz Gábor nem ment el a stábbuliba

Megsértődött – Krausz Gábor nem kért az exkluzív stábbuliból

Már a Séfek séfe új évadában láthatjuk Krausz Gábort, ám néhány napja még az Ázsia expresszben versenyzett, aminek az eredményét - a hírek szerint - nagyon nehezen dolgozta fel.

Már nem titok, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese nyerte meg az Ázsia Expresszt, ahogyan az sem, hogy nem mindig volt nyugodt a hangulat a szintén versenyző Krausz Gábor, és párja Mikes Anna között, akik másodikként értek a célba. A Story magazin legfrissebb számában most arról olvashatunk, hogy a sztárséf mennyire rosszul viselte a tényt, hogy lecsúsztak a dobogóról. Ugyanakkor később Krauszt azt is elmondta, hogy nem a Béres-Sáfrány párosnak szólt a haragja, hanem a helyzetnek. 

A lap szerint az utolsó három párosnak rendeztek egy hatalmas bulit az Ázsia Expressz munkatársai, csakhogy ezen Krausz és Mikes nem jelentek meg. Egy stábtag szerint Krausz végig rideg volt mindenkivel, kivéve a párjával. Ráadásul arra az összejövetelre sem mentek el, amit már itthon, a premier után szervezett a csatorna. Sokan nem értik, hogyan lehet ennyire véresen komolyan venni egy műsort, de egy biztos, hogy az Ázsia Expresszben látott viselkedésével, Krausz magának ártott a legtöbbet.

Story magazin címlap

Story magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top