nlc.hu
Sztárok
Marics Peti elárulta, jelenleg szerelmes-e

Marics Peti elárulta, jelenleg szerelmes-e

Marics Peti őszintén beszélt Rúzsa Magdival való jó viszonyáról, és hogy jelenleg szerelmes-e vagy sem.

Marics Peti a Megasztár 7. évadának válogatóin nemcsak a versenyzők hangját figyeli, nála az is sokat számít, hogy éppen egy dekoratív lány lép-e a tehetségkutató színpadára. Gyorsan hozzá is tette, az élő show-ba már csak azokat juttatják tovább, akik valódi tehetséggel rendelkeznek – írja a Bors.

Marics Peti elárulta, jelenleg szerelmes-e

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

A Tények riporterének arra a kérdésére, hogy jelenleg foglalt-e a szíve, a ValMar énekese ezt válaszolta:

Na, várjál, kibe is? Amúgy senkibe sajna… Csibészkedek, hülyéskedek. Szórakoztatom magamat is és a nézőket is. De az élő show-ba nem fogunk olyat továbbvinni, akiben nem látunk kvalitást

Marics Peti szerint a Megasztár zsűritagok között nagy az összhang, de hangsúlyozta: ahogy nő a tét, szigorúbban döntenek majd, hiszen egyre nehezebb lesz az ő feladatuk is.

Marics nemcsak ítészként, de színészként is kipróbálhatta magát idén: a Törőcsik Franciska, Ember Márk és Marics Peti főszereplésével készülő új magyar romkom, amely a Hogyan tudnék élni nélküled? címet kapta december 12-től játsszák majd a mozik. A film pedig Demjén Ferenc slágerei köré épül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top