nlc.hu
Sztárok
Gubik Petra megható produkcióval emlékezett az elhunyt Tompos Kátyára

Gubik Petra megható produkcióval emlékezett az elhunyt Tompos Kátyára

A Sztárban sztár All Stars színpadán idézte meg Gubik Petra Tompos Kátyát.
Gubik Petra adja elő Tompos Kátya egyik dalát a Sztárban sztár All Starsban

Megható produkció csalt könnyeket a nézők szemébe a Sztárban sztár All Stars döntőjében szombat este, amikor a fináléban Gubik Petra adta elő az idén elhunyt Tompos Kátya Magányos csónak című dalát.

Petra jól ismerte Kátyát, dolgoztak is együtt, ezért az előzetes interjúban azt mondta, bárkit könnyebb lett volna megformálnia. Ezért végig az lebegett a szeme előtt, hogy egykori kolléganője „fentről nézi őt”, és méltón szeretne megemlékezni róla.

Tudom, hogy a Kátya most itt ült a színpad szélén

– mondta Gubik Petra.

A produkció után Gubik Petra könnyek között hallgatta a szintén meghatódott zsűri értékelését. „Így kell tisztelegni valaki előtt” – mondta Stohl András. Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes hosszan tartó betegség után, 41 évesen hunyt el 2024. május 31-én.

Bár korábban Gubik Petra már négyszer nyerte meg a Sztárban sztár All Stars aktuális adását, sem ez, sem a szombati szívfacsaró produkció nem volt elég a győzelemhez,  a nézők szavazatai alapján Peter Šrámek lett a nyertes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top