nlc.hu
TV-sztárok
Dudás Miki édesapának állapota

Dudás Miki édesapjára nyolcórás koponyaműtét vár: „Azt már nem biztos, hogy megéli…”

Dudás Miklós édesapja még mindig kómában fekszik, sérülései súlyosak. Műtét vár rá, de csak akkor, ha az egészségügyi állapota megengedi.

Dudás Miki édesapjához Németországból érkezne a segítség, de a 8 órás műtétet csak akkor hajthatják végre rajta, ha arra alkalmas az egészségi állapota – írja a Blikk.

Dudás Miki édesapjára nyolcórás koponyaműtét vár: „Azt már nem biztos, hogy megéli...”

(Fotó: RTL Sajtóklub)

Október elején közölte a megrázó hírt Dudás Miki, hogy az édesapját körülbelül másfél perc alatt lerohanta és összeverte hat bokszoló egy benzinkúton nyár végén, ami miatt azóta is kómában fekszik 56 éves édesapja, a család teljesen összeomlott.

Augusztus 30-a óta kómában van, semmire nem reagál, nem hall, nem érzékel minket, ellenben a fájdalmat valószínűleg érzi, mert amikor megnyitották a koponyáját, akkor összerezzent. Apu ma már csak árnyéka önmagának, hatvan kilót fogyott, és most arra várunk, hogy Németországból megérkezzen a műkoponya, amit neki gyártottak. Ez nagyjából még két-három hét, de azt már nem biztos, hogy megéli

– mondta Dudás Miki.

A világbajnok kajakozó családi tragédiájával kapcsolatban Tasnádi Péter is megszólalt. A 74 éves üzletember – akinek a neve a ’90-es években több garázdaságban is felmerült – azt mondja, voltak durva dolgok, de akkor az ilyen verekedéseket egy az egyben intézték. Szerinte “most durvábbak a srácok”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top